Speedy betting

[ivcs]
Type: article
[/ivcs]

Spelbolaget Speedy bet har en oddssida som erbjuder över 20 000 olika events inom en rad olika sporter. De har så klart de större sporterna i form av fotboll, tennis och handboll men du hittar även volleyboll, rugby och snooker, bara för att nämna några. Dessutom går det att spela på Speedy betting live, vilket är ett mycket omtyckt sätt att betta på oddset. Hos Speedy Bet är det enkelt att komma igång med ditt spelande tack vare deras Pay’n Play funktion. Du behöver inte registrera ett konto på det traditionella viset utan loggar in med ditt BankID. Det räknas idag som det smidigaste spelsättet på marknaden.

Spelutbudet hos Speedy Bet

Speedy bet har ett rikt och varierat spelutbud, särskilt när man ser till att de faktiskt är en lite mindre sajt. Vi nämnde i inledningen några sporter som du kan spela på. Förutom dessa finns det även bandy, cykling, amerikansk fotboll och MMA. När du går in på deras sportsbook kommer du snabbt att få en överblick på alla sporter i menyn till vänster. De har även en liten flik med favoriter där du hittar de populäraste sporterna och ligorna. Om du klickar dig in på en specifik sport kan du sedan fortsätta sortera efter liga. Om vi tar fotboll som ett exempel kan du till exempel välja mellan England, Italien och Sverige. Särskilt i England finns ett stort utbud av ligor med League 1 och League 2 för att nämna några exempel. I Sverige har Speedy betting enbart valt att plocka med Allsvenskan.

Om du inte är helt säker på vad du vill spela på kan du istället titta på förstasidan. Här blir du direkt introducerat till dagens och kommande matcher inom aktuella sporter. Här kan du scrolla i lugn och ro tills du hittar något som intresserar dig. Kom ihåg att du kan spela på flera matcher med samma kupong, vilket är ett hett tips om du vill får upp oddset lite. Om du klickar dig in på fliken “mest populära” kan du se vad andra spelare bettar på för tillfället.

mobileSpela på live odds

Live odds är något som bara växer i popularitet och givetvis vill Speedy Bet erbjuda detta i sitt utbud. När du går in på startsidan klickar du bara på “live betting” i menyn för att komma till aktuella evenemang. Här kan du även sortera efter sporter, vilket är ett stort plus. Förutom det som är live just nu kan du även se kommande events om du vill förbereda dig. Tyvärr erbjuds inte live streaming men däremot finns en visuell bild av planen där du kan följa med i vad som händer.

När du spelar live ändras oddsen hela tiden efter vad som sker på planen. Om favoriten tar ledningen kommer deras odds att sänkas markant. Kan du utnyttja detta till din fördel kan du få upp ett bra odds. Låt oss säga att favoriten i matchen ligger under. Då kommer deras odds att gå uppåt. Om du tror att de kommer vända matchen är det hög tid att spela på dem. Det som är roligt med live odds är att du kan titta på och analysera matchen och göra dina bets efter detta. När du klickar dig på en specifik match ser du alla satsningsalternativ, vilket leder oss till nästa paragraf.

Vilka olika satsningsmöjligheter finns det?

Det klassiska när man bettar är att man satsar på matchresultatet, alltså 1,X,2. Men det är långt ifrån det enda som du kan spela på. Varje gång du klickar dig in på en specifik match kommer du se flera satsningar som du kan göra. Var dock uppmärksam på att några av dem eventuellt försvinner när matchen går live. Vad som går att spela på varierar så klart beroende på vilken sport det handar om. Vill du betta på en fotbollsmatch kan du till exempel spela på totalt antal mål, hur många mål varje lag gör i första halvlek, rätt resultat och om ett lag kommer att hålla nollan eller inte. Här finns bra tillfällen för dig som är riktigt insatt i en liga eller ett lag att göra riktigt bra bets. När man pratar om att lyckas med sin betting så pratar man oftast om att vara så påläst som möjligt. Dessa satsningsalternativ gör att du kan bli ännu mer insatt i en sport eller ett lag.

Fotboll är den sport där du har flest satsningsalternativ men det finns också i andra sporter som till exempel tennis. Här kan du till exempel gissa på vad resultatet blir totalt eller vad resultatet blir i game. Gillar du hockey kan du spela på om matchen kommer att gå till övertid eller vad resultatet kommer att bli i en viss period. Det går att betta på flera av dessa alternativ under en och samma match.

speedy-casino-mobilBetta i mobilen

När du ska betta, framförallt live, är det en fördel att kunna göra det i mobilen. Det är inte sällan du befinner dig på språng och inte har tillgång till din dator. Speedy Bet är väl medvetna om detta och har därför gjort sin hemsida helt mobilanpassad. Du går bara in på deras hemsida i valfri webbläsare på mobilen och loggar in precis som vanligt. De har i nuläget ingen app som du kan ladda ner utan enbart hemsidan. Detta är också en stor fördel då majoriteten använder BankID direkt på sin mobil.

Sätt in pengar och börja betta direkt

På Speedy Bet behöver du inte genomgå en krånglig registrering där du måste fylla i en massa personlig information för att få börja betta. Du behöver inte heller vänta på något bekräftelsemejl för att kunna logga in. Här loggar du bara in med BankID och sätter in pengar på samma gång. Sedan är det bara att börja betta på de sporter du önskar. Du kan dessutom ta ut pengarna på en gång eftersom ditt konto är verifierat.

Glöm inte välkomstbonusen för alla nya spelare

Alla nya spelare som inte har nyttjat en välkomstbonus på Speedy Bet eller HeroGaming kan göra det i samband med första insättningen. Läs mer om detta i andra artiklar på sajten.